In Oostenrijk verdiepen

De taiji week in Oostenrijk was weer super! Wederom heb ik veel geleerd, maar ook heerlijk gelachen met deze mooie groep mensen waar ik inmiddels een paar keer mee heb mogen trainen nu. Zij hadden donderdag en vrijdag examen, wat ik al achter de rug heb. Geen examenstress voor mij dus dit keer. Ik heb mezelf dus maar vrij gegeven en ben heerlijk gaan wandelen met m’n 2 mannen. De dagen ervoor kon ik heerlijk mee trainen en mezelf verbeteren en de vorm nog verder verdiepen. Je blijft leren met TaiJi en QiGong, heerlijk is dat. 

Het examen is de meesten zwaar gevallen en niet alle Chinese stempels zijn gehaald. Qingbo en Lena willen hun kwaliteit terugzien en hoog houden. Maar iedereen is tevreden naar huis gegaan met een mooi certificaat en 1 of meerdere stempels. De feestavond, om de afsluiting van 7 weken te vieren, was op vrijdag en echt heel leuk en gezellig.

Bijzonder toch dat je elke keer weer verdieping ervaart met zo’n trainingsweek. Heerlijk om steeds vooruitgang te voelen wat ik ook weer kan doorgeven aan mijn leerlingen.