Reisblog Oostenrijk en China

Dit jaar ga/ben ik naar Oostenrijk om daar een week te trainen tijdens de Zomeracademie met TaiJi en QiGong van Sui Qingbo en Du Hong Lena. Afgelopen zaterdag was er ook een feestelijke opening van het nieuwe Bildungszentrum für TCM und Lebenspflege. En dan begin september ga ik ook nog voor 3 weken naar China. Een rondreis met dit Chinese echtpaar, ook voor TaiJi en QiGong waarbij we uiteraard trainen en onder andere Universiteiten gaan bezoeken en de oude en nieuwe cultuur zullen meemaken. Hoe gaaf allemaal.

Daarom heb ik een reisblog aangemaakt waarbij ik ga proberen wat korte reiservaringen op te schrijven. Voor mezelf als herinnering, maar uiteraard ook voor degenen die dat willen lezen. Met wat foto’s en eventueel filmpjes als daar tijd voor is. Een 1e filmpje heb ik al geüpload met de introductie waarom ik deze website ben gestart. yeeeeeehhhhhh…. En ook heb ik al een eerste verhaal met foto’s geplaatst van de opening van het Buildungszentrum. Qingbo heeft me ook gevraagd om mooie foto’s van het Buildungszentrum te maken die ze kunnen gebruiken als promotie. Het is echt super mooi geworden. 


Alleen mensen met onderstaande link kunnen dit reisblog zien. Je kan daar ook reageren bij de artikelen en de filmpjes zag ik, wat natuurlijk best leuk is. En je kan je zelfs aanmelden om dit reisblog te volgen… Een kijkje in de keuken dus… Kijk je mee? Daar zie je ook meer foto’s zoals de foto hieronder. 
https://jo-qigong-taiji.reislogger.nl