Zomerles 22 juli

Maandag 22 juli

Het was super mooi weer! We stonden aan Swifterbantpad (zie foto), aangezien het gras bij de Gaatkensbult te hoog was op dat moment. Aangezien ik geen huur hoefde te betalen mocht iedereen zelf bepalen wat ze voor de les wilden doneren. Het ingebrachte geld gaat in ieder geval naar een goed doel, mijn China-studiereis, waar ik vol inspiratie van verwacht terug te komen.

We verzamelden om 19.15 uur bij het Swifterbantpad aan de overkant van de loop-/fietsbrug. Het was een leuke opkomst en de Qi vloeide bijzonder over dit veld met gelukkig ook schaduw van de bomen. Een combinatie van TaiJi, QiGong en Qi-fullness deed ons allemaal goed. Ook de waaiers had ik meegenomen om een klein stukje waaier-taiji te laten ervaren. En ook handig met die warme temperaturen… hihi… Toch altijd weer bijzonder en fijn om buiten te staan en de muziek van de natuur in je op te nemen. Geslaagde avond dus, bedankt iedereen. Hieronder een paar sfeerfoto’s die de aanwezigen ook per mail hebben ontvangen als herinnering.

De volgende 2 zomerlessen zijn nog op:

Ook hier wil ik bij mooi weer op dezelfde locatie gaan staan (zie hieronder). Meld je wel even aan, zodat ik ongeveer weet hoeveel mensen er komen en je op de hoogte kan houden mocht er iets zijn qua tijd/locatie. Neem ook dan genoeg water mee met deze temperaturen… 🙂 

Zie hieronder de foto’s van alle 3 de zomerlessen, zie meer andere foto’s bij de fotogalery