,

Meld je Nu aan en ervaar de Magie van QiGong en TaiJi! Mis het niet!

Een bijzonder leuk evenement met QiGong en TaiJi en lunch

t.b.v. 15 jarig jubileum

Ongeacht of je een (oud-)leerling bent, geïnteresseerd bent, of zo’n dag gewoon eens wilt meemaken. Iedereen die graag op een plezierige en gezonde wijze wil bewegen en ontspannen, is van harte welkom. Maar wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol.

Het programma

Samen met drie docenten/collega’s hebben we een fantastisch programma samengesteld met verschillende vormen van TaiJi en QiGong. Denk aan QiGong-18 deel 2, ChiNeng QiGong level 1 en 2, TaiChi-8 en nog veel meer. Verwacht in ieder geval een dag vol met beweging, maar ook met uitleg en inspiratie. Binnen in de geweldig mooie grote zaal, en bij mooi weer ook buiten in de super fijne, rustige en grote tuin. En bovenal, verwacht plezier! We streven ernaar dat het een dag wordt die niemand snel zal vergeten.

De deelnamekosten bedragen  € 65
Dit is inclusief een vegetarische lunch, koffie/thee/water, en een donatie. 

Goede doel

Ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum, willen we graag iets speciaals doen en bijdragen aan het welzijn van ouderen in Barendrecht. Daarom zullen we een donatie schenken aan een goed doel dat zich richt op het bevorderen van plezier en gezondheid onder ouderen. Later meer hierover. 

Fantastich idee!
Een van onze leerlingen gaf een geweldige reactie: ze kan helaas niet aanwezig zijn vanwege een geplande vakantie, maar ze wil wel graag een donatie doen. Ze vroeg zich af of dat mogelijk was. Wat een super mooi idee! Ik ben zekers bereid om hieraan tegemoet te komen.

Tijden 8 juni:

09:00  Inloop
09:15  Introductie programma en docenten
09:30  Diverse QiGong / TaiJi / pauzes
12:00  Lunch
13:00 u Diverse QiGong / TaiJi / pauzes
15:30-16:00  Vol energie naar huis

Aanmelden

Aanmelden kan (het liefst via de mail) naar info@jo-qigong-taiji.nl of stuur een bericht naar 06-22933277. Als ik je naam, je mobiel en mailadres maar heb. Je krijgt dan meer informatie over de dag en over de betaling. Ook als je alleen een donatie wilt doen, stuur even een mail. 
 

Docenten deze dag

In de afgelopen 15/16 jaar hebben LaoShan Union en het ChiNeng Instituut een enorm belangrijke rol gespeeld in mijn leven. En nog steeds! Daarom ben ik enorm blij dat we voor deze dag drie geweldige collega’s van beide organisaties als gastdocenten hebben weten te ‘strikken’. Samen gaan we jullie meenemen in onze beleving van TaiJi en QiGong. Ik ben ontzettend blij dat deze dames meteen zo enthousiast reageerden, en wil ze hier graag aan jullie voorstellen.
 

Marja Nieuwland (Laoshan)

Marja heeft haar LaoShan QiGong- en TaiJi-opleiding succesvol afgerond bij Sui Qingbo en Lena Du Hong. Destijds nam ze contact met mij op voor meer informatie over onze Nederlandse LaoShan groep en we in contact gebleven. Sindsdien heeft ze zelfs twee keer deelgenomen aan zo’n zelfde dag. En nu is ze terug voor onze workshopsdag, maar deze keer als docent. Ze zal jullie meenemen in de betoverende wereld van de TaiJi-8 vorm.
 
Marja: “Ik ben dankbaar dat deze prachtige bewegingsvormen op mijn pad zijn gekomen. Het heeft mij veel gebracht en datzelfde gun ik anderen van harte. Voor het beoefenen van Tai Chi en Qigong heb je niets nodig behalve jezelf. Het is laagdrempelig en kan door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of fysieke beperkingen. Het zijn oefeningen die rust en ontspanning combineren met lichamelijke activiteit. Het is een manier van bewegen die je gezondheid verbetert.” Meer lezen over haar en ‘Tai Chi Balans en Energie’? Kijk dan hier op haar website
 

José Bosman (ChiNeng)

Ik ontmoette José tijdens mijn tijd bij het ChiNeng Instituut in Arnhem. Hoewel we apart de opleiding volgden, klikte het meteen tijdens onze ontmoetingen bij weekendbijeenkomsten. Haar serene uitvoering van het Chi Neng QiGong level 2 examen staat nog helder in mijn geheugen. Sindsdien onderhouden we regelmatig contact en delen we inspirerende gesprekken. Als voormalig verpleegkundige heeft José haar eigen praktijk en raakte ze in 2018 bekend met ChiNeng QiGong en geeft hier ook les in. Ik ben verheugd dat José zo enthousiast is om deel te nemen aan deze dag en haar persoonlijke ervaringen met Chi Neng QiGong met jullie te delen.
 
José: “Ik ben rouw- & psychosociaal therapeut, trainer en chineng qigong instructeur en werk vanuit mijn praktijk in Nijmegen. Veranderingen doen iets met je als mens. Sommige zijn leuk en makkelijk om welkom te heten. Andere maken dat je levensenergie niet meer volop kan stromen. Mijn passie is om inzichtelijk te maken wat voelbaar is, om te luisteren naar de taal van het lichaam en ondertiteling te geven zodat jij weer meer regie krijgt over je leven. Chineng Qigong is eenvoudig en sierlijk waarin iedereen tot rust komt. Het bevordert je gezondheid, maakt je lichaam sterk en soepel en laat emoties stabiliseren. Ik ben opgeleid tot Chineng Qigong instructeur Level 1 en 2 bij het Chineng Instituut.” Meer lezen over haar en ‘José Bosman Roots’? Kijk dan hier op haar website
 

Nadine Sharon-Pattiapon (ChiNeng)

Ik ontmoette Nadine tijdens de opleiding van ChiNeng QiGong level 1, waar we samen met Lydia en Mira een hecht team vormden. We trainden wekelijks online en deelden niet alleen onze passie voor ChiNeng QiGong, maar ook persoonlijke verhalen. Die tijd was bijzonder, en het examen in Portugal was een emotioneel en krachtig moment! We zijn nog steeds verbonden en het is geweldig om af en toe herinneringen op te halen. Op 8 juni zal Nadine een sprankje van de kinder ChiNeng energie met ons delen. Laten we eerlijk zijn, we zouden allemaal wat vaker dat speelse kind in ons naar voren mogen laten komen! 
 
Nadine: Ik ben executive assistant van beroep in een Amerikaans cyber security bedrijf en kindercoach in opleiding. Sinds 2017 beoefen ik Chi Neng Qigong, een levenswijze die op een bijzondere manier mijn leven heeft verrijkt. Mijn initiële zoektocht naar rust, ontspanning en balans heeft geresulteerd in het integreren van deze methode als een essentieel onderdeel van mijn dagelijks leven. Mijn passie is nu om anderen te helpen en te ondersteunen door middel van deze waardevolle techniek. Ik ben opgeleid tot instructeur level 1, 2 en kinder Chi Neng bij het Chi Neng Instituut en vanaf eind 2023 begeleid ik professionals in bedrijven die een snelle groei doormaken en geconfronteerd worden met aanzienlijke stress en druk. Ik verzorg lessen voor kleine groepen, zowel op (kantoor)locatie als online, met als doel om zowel kantoormedewerkers als anderen met een veeleisende levensstijl innerlijke rust te bieden door middel van de beoefening van Chi Neng Qigong.
 

Jolanda Wennink (LaoShan en ChiNeng)

Het is alweer 16 jaar geleden dat ik werd gegrepen door de kracht van QiGong en TaiJi, dankzij Sui Qingbo en Lena Du Hong. Onverwacht besloot ik toen hun opleiding te volgen in Oostenrijk. In januari 2009 ben ik, tegen alle verwachtingen in, op hun advies begonnen met lesgeven. En wat een reis is het geweest sinds die tijd. Dit jubileumjaar van JO-qigong-taiji symboliseert toewijding, doorzettingsvermogen, acceptatie, veerkracht en liefde. En het vertegenwoordigt de prachtige reis die ik persoonlijk, en samen met velen van jullie, nog steeds maak.
 
Ik ben zo trots dat Marja en José ook deel hebben uitgemaakt van deze 15 jaar en nu zo enthousiast zijn om op 8 juni ook les te komen geven. Jullie zullen ervaren dat het enthousiasme van ons alle drie enorm inspirerend en aanstekelijk zal werken. Ik ben super dankbaar dat ik gedurende deze 15 jaar vele harten met Qi heb mogen raken. Het leek allemaal toevallig op mijn pad te zijn gekomen. Maar bestaat toeval eigenlijk wel? Nou, de vele ’toevalligheden’ die zich gedurende al die jaren hebben voorgedaan, tonen aan van niet. Zoals bijvoorbeeld de onverwachte ontmoeting met Patricia van het ChiNeng Instituut en daarmee ook Arianne van ChiNeng Healing waar ik ook nu weer heel veel leer en nog ga leren.
Meer lezen over de weg van JO? Kijk dan hier
 

Locatie Gaden Chökor Ling te Heijningen

Gaden Chökor Ling is gevestigd op een unieke locatie in een monumentale boerderij in het mooie buitengebied tussen Willemstad en Heijningen. We hebben de grote boeddhistische zaal tot onze beschikking en de enorm grote parktuin bij mooi weer. We zijn hier al drie geweest en de atmosfeer is hier fantastisch. Evenals de verzorging van koffie/thee/water en een vegetarische lunch door onze gastvrouw Aldi. We kijken er weer enorm naar uit. Qi-vol en met een open mind.
Meer info en adres:
Gaden Chökor Ling, Kraaiendijk 14, 4794 SE Heijningen.
 
 
 

We gaan er een mooie dag van maken

Je gaat vol energie en ideeën naar huis

Aanmelden kan het liefst via de mail naar info@jo-qigong-taiji.nl of stuur een bericht naar 06-22933277. Als ik je naam, je mobiel en mailadres maar heb.