Vooraankondiging Jubileum 15 jaar JO-qigong-taiji

 
15 jaar JO-qigong-taiji! Wow, het is echt een mooie mijlpaal voor me. Kan het zelf nauwelijks geloven. En zo ook voor Kathy en Maria die er al zo lang bij zijn. Hen heb ik in de les al bedankt voor hun steun en toewijding. Zo bijzonder! En ook bedankt aan iedereen van toen en bedankt aan de huidige vrouwen en mannen die nu meedoen… Hoe blij ik van jullie allemaal wordt? Nou, heeeeel blij! Samen sterker worden, blijven leren en onszelf en de wereld daarmee ook een stukje mooier maken. Top! En dat terwijl ik helemaal niet van plan was om les te gaan geven. Whaahhh… geweldig toch? Go with the flow!
 
Dit jubileumjaar staat symbool voor veerkracht, toewijding en de prachtige weg die ik persoonlijk, maar ook met velen van jullie nog steeds afleg. We kijken terug op mooie hoogtepunten, op overwonnen uitdagingen en op de verbondenheid die ons sterker maakt. Er is zo ontzettend veel gebeurd in al die 15 jaar! Daar kan ik wel een boek over schrijven. Mooie dingen, maar ook heftige dingen. Ook het afgelopen jaar is er ij iedereen weer veel gebeurd. Ook ik voelde dat in mijn lijf. Een uitdaging? Nee, een uitnodiging! Je staat niet alleen!

We nemen even kort een frisse duik
in 15 jaar JO-qigong-taiji

In januari 2008 begon ik mijn 1e opleiding met diverse QiGong-vormen en in januari 2009 ging ik lesgeven in Waterpoort. Ik was aangespoord door mijn leraren Sui Qinbo en Lena Du Hong. Ik ben enorm dankbaar dat ik in die 15 jaar al vele Qi-harten heb mogen raken. Tja, lesgeven; iets wat niet de bedoeling was dus, maar ’toevallig’ op mijn pad kwam. Toeval bestaat niet? Nou, dat is wel gebleken uit alle toevalligheden die in al die jaren voorbij kwamen en ik ook met beide handen heb aangepakt. Wil je meer lezen over JO? Kijk dan hier.

Wat brengt 2024, voor het goede doel!

Naast blijven leren en Qi-volle liefde creëren, kunnen we ons nu al gaan verheugen op het  jubileum evenement op zaterdag 8 juni. Een dag vol inspiratie, workshops, herinneringen, toekomst. Wat € overblijft wil ik ook graag doneren aan een goed doel uit de regio.

Een hele dag vol inspirerende workshops

Thema: samenkomst 15 jaar JO-qigong-taiji. Dus, vroegere en huidige leerlingen, maar zeker ook nieuwe geïnteresseerden (zonder ervaring) zijn van harte welkom. Iedereen die open staat om op deze dag op een leuke en gezonde manier te bewegen en te ontspannen is van harte welkom. Het is zowel voor beginners als gevorderden. Ken je qigong en taiji nog niet en wil je er eerst meer over weten? Kom dan eerder langs in een les. Hoe jij je lijf zachter en sterker kan maken en je geest rustiger. En zoveel meer… Of kom gewoon naar 8 juni in Heijningen. 
 
Een dag vol inspiratie, beweging, herinneringen, toekomst… met een gezonde lunch en drank. Binnenkort meer info…, maar zet het alvast in je agenda. En nog mooier, wil je zeker zijn van een plek? Reserveer alvast je plek en stuur me even een mail. info@jo-qigong-taiji.nl Je krijgt dan voorrang bij de inschrijving. 
 
Je gaat vol nieuwe energie en ideeën naar huis. Yehhhhhhh
Gaden Chökor Ling te Heijningen