De workshops op zaterdag 18 april waren van 10.00 tot 17.00 uur. Het was voor het eerst dat mijn vriendin Hetty en ik dit samen organiseerde. Het bleek een groot succes.
Deze workshops waren met onder andere diverse vormen TaiJi en QiGong.
Enkele reacties uit de evaluatie:
  • Een dag vol ontspanning, voor mezelf, waarin niets moest en alles mocht. Het tempo was lag wel een beetje hoog voor mij, maar vooral doorgaan!
  • Ik liet de dag maar over me heen komen en vond de dag boven verwachting. De locatie was ook super.
  • Het was lekker inspannend bezig zijn om uiteindelijk te ontspannen.
  • Ik had van tevoren twijfel of ik het fysiek vol zou kunnen houden. Ben heel blij dat ik het gedaan heb en dat de lessen QiGong zich bewezen hebben. Het ging perfect en ik heb geen naweeën gehad.
  • De hele dag werd enthousiast gebracht.
De deelnemers werden in de watten gelegd; lekker bewegen met diverse vormen, massagetechnieken, theorie, korte demo’s, meditatie en inclusief lunch en koffie/thee/water de hele dag. En dat alles op een geweldige locatie en georganiseerd door twee echte Hollandse meiden met kennis… Wat wil je nog meer?! 🙂  Hetty en ik zitten vol ideeën en hebben er enorm veel zin in om weer zoiets te organiseren. Hierover volgt later nog informatie.
Leerlingen van ons krijgen overigens een kleine korting.
Er is een maximum aantal deelnemers van ongeveer 30 personen. We kunnen meer deelnemers kwijt, maar we willen de juiste aandacht kunnen geven.
Zodra er binnenkort meer bekend is over een vervolg, dan komt dit uiteraard ook op de website te staan.