Gaden Chökor Ling

TaiJi Waaier

Waaier workshop

Workshop bij RIVAS

Bij RIVAS

Sporthal Barendrecht

Zaterdag 8 juni 2024

Een bijzonder leuk evenement met QiGong en TaiJi en lunch

t.b.v. 15 jarig jubileum

Ongeacht of je een (oud-)leerling bent, geïnteresseerd bent, of zo’n dag gewoon eens wilt meemaken. Iedereen die graag op een plezierige en gezonde wijze wil bewegen en ontspannen, is van harte welkom. Maar wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol.

Het programma

Samen met drie docenten/collega’s hebben we een fantastisch programma samengesteld met verschillende vormen van TaiJi en QiGong. Denk aan QiGong-18 deel 2, ChiNeng QiGong level 1 en 2, TaiChi-8 en nog veel meer. Verwacht in ieder geval een dag vol met beweging, maar ook met uitleg en inspiratie. Binnen in de geweldig mooie grote zaal, en bij mooi weer ook buiten in de super fijne, rustige en grote tuin. En bovenal, verwacht plezier! We streven ernaar dat het een dag wordt die niemand snel zal vergeten.

De deelnamekosten bedragen  € 65

Dit is inclusief een vegetarische lunch, koffie/thee/water, en een donatie.

Goede doel

Ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum, willen we graag iets speciaals doen en bijdragen aan het welzijn van ouderen in Barendrecht. Daarom zullen we een donatie schenken aan een goed doel dat zich richt op het bevorderen van plezier en gezondheid onder ouderen. Later meer hierover.

Fantastich idee!
Een van onze leerlingen gaf een geweldige reactie: ze kan helaas niet aanwezig zijn vanwege een geplande vakantie, maar ze wil wel graag een donatie doen. Ze vroeg zich af of dat mogelijk was. Wat een super mooi idee! Ik ben zekers bereid om hieraan tegemoet te komen.

Tijden 8 juni:

09:00 Inloop
09:15 Introductie programma en docenten
09:30 Diverse QiGong / TaiJi / pauzes
12:00 Lunch
13:00 u Diverse QiGong / TaiJi / pauzes
15:30-16:00 Vol energie naar huis

Aanmelden

Aanmelden kan (het liefst via de mail) naar info@jo-qigong-taiji.nl of stuur een bericht naar 06-22933277. Als ik je naam, je mobiel en mailadres maar heb. Je krijgt dan meer informatie over de dag en over de betaling. Ook als je alleen een donatie wilt doen, stuur even een mail.

Het hele bericht lezen?

Met ook meer informatie over de de vier docenten?
Kijk dan hier