Online lessen

De online lessen

Iedereen kan meedoen! Zie de inlog-knop onderaan.

Les online op locatie:

Vanaf 2 februari 2023 is er op donderdagavond weer een les op locatie in Waterpoort. Hier gaan we verder met de ChiNeng QiGong die we hier online al deden. Afhankelijk van aanmeldingen voor ook online ga ik deze les op de locatie ook online aanbieden. De andere lessen op maandagavond en woensdagochtend blijven zoals het was.

Interesse? Heb jij, of weet je iemand die interesse heeft in ChiNeng QiGong op donderdagavond? Op locatie of online? Geef jezelf dan even op via:  info@jo-qigong-taiji.nl. De online mag je per keer betalen. Ook mensen van de leslocaties kunnen hier inhalen. Bijvoorbeeld als je niet zo ‘lekker’ bent, maar wel (rustig) wilt meedoen, wat dan ook aan te raden is.

We doen hier voornamelijk Chi Neng (Zhineng) Qigong. Dit is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. De eenvoudige oefeningen stimuleren je energie (qi) en maken je bijzonder snel ontspannen en krachtig. Naast dat het bij vele klachten kan helpen, werkt het ook preventief. Meer lezen over Chi Neng QiGong? Kijk dan hier in het online Qi magazine.

Iedereen, waar je ook woont, kan hieraan meedoen. Zelfs beginners. En… geen reistijden! Ook handig voor mantelzorgers! Of als je b.v. weinig geld hebt om te besteden! Jij bepaald wanneer je komt en jij bepaald het bedrag ❤️

Wat heb je nodig?

Zorg voor een fijne en rustige plek waar je niet gestoord wordt met ook iets te drinken. Gebruik je computer, tablet of eventueel mobiel. Je hebt dan alleen nog Zoom nodig en je kan zo aanhaken.

Vanaf 2 februari 2023:

vorm
donderdag ChiNeng QiGong ONLINE 19:30-20:30u

Geen les, zie bij tabblad lessen

Vergoeding – commitment 

Je mag per keer een eigen gekozen bedrag betalen.  Welke erkenning/waarde geef jij?

❤️ niet denken, gewoon doen.

Je mag je bedrag storten via onderstaande QR-code (tikki) of handmatig op NL06 RABO 0355 3178 34, tnv J.E. Wennink.
Enorm bedankt, zo kan JO* ook blijven investeren.

Aanvang (online) les

Het verzoek het liefst min. 5 min voor aanvang in te loggen, klik op join audio en video. Na het inloggen kom je in een online wachtruimte en vlak voor aanvang toegelaten. Veel plezier… met respect voor jezelf, de groep en JO.

Zie hieronder de inlogknop naar Zoom.

Heb je een andere vraag? Stuur even een mail naar info@jo-qigong-taiji.nl .

Kijk voor meer nieuws ook op de Facebookpagina 

Onze online lessen

In de online lessen leer je onderdelen uit de Chi Neng QiGong en meer. Naast het praktijkgedeelte krijg je soms ook theorie met achtergrondinformatie en de filosofie.

Heel gewoon: Niet denken, gewoon doen! Het toverwoord is loslaten Doe iets wat je leuk vindt!