Online lessen

De online lessen

Iedereen kan meedoen! Zie de inlog-knop onderaan.

We doen hier voornamelijk Chi Neng (Zhineng) Qigong. Dit is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. De eenvoudige oefeningen stimuleren je energie (qi) en maken je ontspannen en krachtig.

Iedereen, waar je ook woont, kan hieraan meedoen. Zelfs beginners. En… geen reistijden! Ook handig voor mantelzorgers! Of als je b.v. weinig geld hebt om te besteden! Jij bepaald wanneer je komt en jij bepaald het bedrag ❤️

Wat heb je nodig?

Zorg voor een fijne en rustige plek waar je niet gestoord wordt met ook iets te drinken. Gebruik je computer, tablet of eventueel mobiel. Je hebt dan alleen nog Zoom nodig en je kan zo aanhaken.

Les online:

vorm
donderdag ChiNeng QiGong ONLINE 19:30-20:30u

Start na de zomer: maandag 22 augustus 2022.

Geen les:

  • do 13 oktober
  • 3-11 november
  • 26 december – 6 januari

Vergoeding – commitment 

Je mag per keer een eigen gekozen bedrag betalen, maar liever per maand. Ook voor het gemak en om met jezelf een commitment aan te gaan. Hierboven zie je wanneer er GEEN lessen zijn in de komende maanden.  Je bepaalt zelf hoe vaak je aanwezig bent en wat je iedere maand dan betaalt. Je bent sowieso ALTIJD welkom! Ook voor 1 keer dus. Welke erkenning/waarde geef jij jezelf?

❤️ niet denken, gewoon doen.

Je mag je bedrag begin van de maand storten via onderstaande QR-code (tikki) of handmatig op NL06 RABO 0355 3178 34, tnv J.E. Wennink.
Enorm bedankt, zo kan JO* ook blijven investeren.

Aanvang (online) les

Het verzoek het liefst min. 5 min voor aanvang in te loggen, klik op join audio en video. Na het inloggen kom je in een online wachtruimte en vlak voor aanvang toegelaten. Veel plezier… met respect voor jezelf, de groep en JO.

Zie hieronder de inlogknop naar Zoom.

Heb je een andere vraag? Stuur even een mail naar info@jo-qigong-taiji.nl .

Kijk voor meer nieuws ook op de Facebookpagina 

Onze online lessen

In de online lessen leer je onderdelen uit de Chi Neng QiGong en meer. Naast het praktijkgedeelte krijg je soms ook theorie met achtergrondinformatie en de filosofie.

Heel gewoon: Niet denken, gewoon doen! Het toverwoord is loslaten Doe iets wat je leuk vindt!