Online lessen

De online lessen

Iedereen kan meedoen! Zie de inlog-knop onderaan. Maar eerst…

We doen hier voornamelijk Chi Neng (Zhineng) Qigong. Dit is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze medische qigongvorm is bekend en geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid. De eenvoudige oefeningen stimuleren je energie (qi) en maken je ontspannen en krachtig. Met rust in je hoofd kun je de regie nemen over je leven.

Het Qi-veld van de online lessen is boven verwachting heel bijzonder en groot geworden. Het mooie ook is dat echt iedereen, waar je ook woont, hieraan mee kan doen. Zelfs beginners. En… geen reistijden! Ook als je b.v. weinig geld hebt om te besteden? Jij bepaald het bedrag ❤️

Wat heb je nodig?

Zorg voor een rustige plek waar je niet gestoord kan worden. Gebruik je computer, laptop of eventueel mobiel. Ik heb geïnvesteerd in geluid en beeld, maar je kan zelf natuurlijk ook altijd nog een extra geluidbox gebruiken.   Je hebt dan alleen nog Zoom nodig en je kan zo aanhaken.

Les online vanaf do. 7 oktober 2021:

vorm
donderdag ChiNeng QiGong ONLINE (zoom) 19:30-20:30u

Vergoeding – commitment 

Je mag per keer een eigen gekozen bedrag betalen.  Maar wil je voor jezelf b.v. een commitment aangaan en van tevoren bepalen wanneer je komt? Dan kan je b.v. per maand betalen. Je bepaalt dan zelf hoe vaak je aanwezig bent en wat je iedere maand betaalt. Dan ben je er ook voor die maand vanaf om te betalen… 🙂 Je bent hoe dan ook ALTIJD welkom! Ook voor 1 keer dus.

❤️ niet denken, gewoon doen.

Je mag je bedrag storten op NL06 RABO 0355 3178 34, tnv J.E. Wennink met als onderwerp “Online QiGong maand (dag) …”  (met deze vergoeding kan ik mezelf ook blijven ontwikkelen, enorm bedankt*)

Aanvang (online) les

Het verzoek graag op tijd aanwezig te zijn, het liefst minimaal 5 min voor aanvang inloggen, klik join audio en video aan. Na het inloggen kom je eerst in een online wachtruimte en word je vlak voor aanvang van de les toegelaten. Mocht iets niet lukken voordat we beginnen, stuur dan even een berichtje naar 06-22933277. Maar dan wel graag op tijd; zodra de les begint gaat de mobiel op stil.

Zie hieronder de inlogknop naar Zoom.

Heb je een vraag? Neem dan contact op.

Zodra er nieuws is over de lessen op locatie en/of online kan je dit ook lezen op mijn Facebookpagina Volg deze en je blijft op de hoogte. 

Onze online lessen

In de online lessen leer je onderdelen uit de Chi Neng QiGong en meer. Naast het praktijkgedeelte krijg je soms ook theorie met achtergrondinformatie en de filosofie.

Heel gewoon: Niet denken, gewoon doen! Het toverwoord is loslaten Doe iets wat je leuk vindt!