Ken je dat? Je kan niet meer sporten en weet niet meer wat je moet doen omdat niemand je kan helpen om van de pijn af te komen? Het overkwam mij. Na jarenlang, van jongs af aan, mijn passie dansen te hebben beoefend kreeg ik teveel chronische blessures. Ik moest stoppen, maar wilde het niet geloven dat ik daarin moest berusten. Tot ik QiGong en Taiji ging beoefen. Na diverse opleidingen bij Sui Qingbo en Lena Du Hong van LaoShan Zentrum mag en kan ik vanaf 2008 nu ook lesgeven en met heel veel plezier. TaiJi en QiGong kan je zelfs op een hoog dak in een grote wereldstad als Rotterdam beoefenen, met heel veel wind en een camera op je gericht. Mijn boodschap? Geef nooit op, niet denken, gewoon doen!
Klik door naar het filmpje van 4 minuten, het zegt eigenlijk genoeg.

Copyright Movie-mento (met dank*)