Elke dag *QiGong, ook op vakantie*

Elke dag QiGong beoefenen is voor mij al jaren heel normaal, net als mijn tanden poetsen. En zo dus ook op vakantie. De ene keer iets langer dan de andere keer, maar er gaat geen dag voorbij.
 
Zo ook dus pas geleden in Portugal. Wat een feest, elke ochtend op een dak, maar ook zoals hier in het filmpje op het strand van het eiland Armona.
Vorig jaar september deed ik in Olhâo examen met 3 super leuke meiden voor level 1 ChiNeng QiGong. Ik wilde nog een keer naar deze fijne plek, maar dan met Ray om samen onze trouwdag op 15 mei daar te vieren. Het werd een bijzondere week.
 
Op het eiland Armona, waar we vorig jaar ook met de groep een keer trainden op het strand, genoot ik wederom intens van de natuur daar en vooral tijdens mijn ochtendtraining. Ray filmde dit waar ik, eenmaal thuis, dit filmpje van 2 min. van heb gemaakt. Contact met de natuur! Het is vooral ook ter inspiratie om ook in de natuur te trainen op je vakantie. Elke dag QiGong beoefenen is echt een heel groot plezier, steeds meer en meer… GO for it…*